Αρχική

Κολυμπήστε στο φεγγάρι!

Βρίσκεται σε ένα τοπίο σεληνιακής ομορφιάς, στη γραφική παραλία Έρως της πανέμορφης Βλυχάδας, το Theros wave bar/εστιατόριο, ένα απομονωμένο παραθαλάσσιο σκηνικό, που σίγουρα θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός για κάθε στιγμή της ημέρας. Μια ολοήμερη χαλαρή κομψότητα είναι αυτό που εκφράζει το Theros!

Μόλις 15 λεπτά μακριά από τη Φηρά, με φόντο τα επιβλητικά ηφαιστειακά πετρώματα, το Theros Wave Bar αναδεικνύεται σε κόσμημα και σίγουρα θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός για κάθε στιγμή της ημέρας.

Κάντε ένα μασάζ ή απλώς απολαύστε την ξαπλώστρα σας και την εξαιρετική εξυπηρέτηση στην παραλία. Το μενού περιλαμβάνει εκλεκτές γεύσεις της Μεσογείου, επώνυμα cocktails και επιλεγμένη λίστα με ντόπια και ξένα κρασιά. Έχει ψηφιστεί ως ένα από τα καλύτερα beach bar της Μεσογείου!

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οι ηφαιστειογενείς βράχοι της Βλυχάδας. Τα μπαλκόνια που κρέμονται πάνω από τη θάλασσα. Ο ατελείωτος ορίζοντας. Το μέρος σας για να κάνετε παρέα το καλοκαίρι στη Σαντορίνη.

ΓΕΥΣΕΙΣ

Εξυπηρέτηση στην παραλία, καφέδες, φρέσκοι χυμοί, επώνυμα cocktails, ψαγμένα κρασιά και ελληνική κουζίνα με λίγη έθνικ πινελιά! Γευτείτε τη Σαντορίνη με όλες σας τις αισθήσεις.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

Το Theros Wave Bar σας περιμένει για να πραγματοποιήσετε τον γάμο των ονείρων σας. Γιορτάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην παραλία και στις βεράντες, απολαμβάνοντας την ιδιωτικότητα σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Σαντορίνης.

Εστιατόριο
Παραλία
Ελληνικά